Zahid Hamidi Dikurnia PhD - Berita Harian, (2008)
Senat Universiti Putra Malaysia (UPM) pada mesyuaratnya 21 Feb ruari lalu meluluskan pengurniaan Ijazah Doktor Falsafah (PhD) dalam bldang Komunikasi kepada Timbalan Menteri Penerangan Datuk Ahmad Zahid Hamidi.