Vanila Diperkenal Jadi Tanaman Komoditi Baru - Berita Harian, Jelal Ali Abdul Rahim (2008)
Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani mahu memperkenalkan vanila sebagai tanaman komoditi baru kerana pasarannya yang luas pada peringkat antarabanga.