Menangkis Konsep Negara Kebajikan Pas - Berita Harian (2008)
SEORANG warga tua yang pernah menerima bantuan Jabatan Kebajikan Masyarakat untuk memulakan perniagaan kecil di Kedah beberapa tahun lalu kini mampu menggajlkan orang malah pendapatannya pernah mencecah sehingga RM80,000 sebulan berikutan serbuk kopi keluarannya mendapat sambutan luar biasa.