Seminar Vanila - Berita Harian, (2008)
MAlaysia Herbal Corporation (Malaysia Herbal) dengan kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Seminar Vanila Malaysia Pasaran Dunia di Auditorium Jabatan Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia, hari ini.