Program Bakti Siswa IPTA Ditangguhkan Sementara - Berita Harian, (2008)
KEMENTERIAN Pengajian Tinggi mengarahkan semua program Bakti Siswa dan khidmat masyarakat pelajar institusi pengajian tinggiawam (IPTA) ditangguhkan berkuat kuasa 12 Februari lalu hingga ke satu tarikh yang akan ditetapkan.