5 Pelajar UPM Terpilih Ke Sukan Olimpik - Berita Harian, (2008)
LIMA daripada 48 atlit Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mewakili negara ke Sukan Sea Ke-24 di Korat Thailand tahun lalu terpilih meneruskan cabaran pasukan kebangsaan pada Sukan Olimpik Beijing Ogos depan.