SIGtech Teraju Produk Gentian Optik - Najman Kamamddin tubuh syarikat tunggal tawar khidmat tentukur data untuk kerajaan swasta - Berita Harian, (2008)
PENGALAMANNYA dalam industri perbankan selama sembilan tahun banyak membantu beliau membuat kajian daya maju dan menilai risiko sebelum memutuskan untuk menceburi bidang perniagaan tambahan pula perniagaan yang mahu diterokainya amat jarang disertai kaum Bumiputera.