Omar Berkoban Demi Cuepacs - kenaikan gaji kakitangan awam kejayaan paling manis - Berita Harian, (2008)
Keitka Sibuk menyebabakan urusan tuntutan gaji kakitangan awam lalu, saya hampir terlepas penerbangan dari Sandakan, Sabah ke Kuala Lumpur. Sebaik tiba di Lapangan Terbang Sandakan, nama saya dipanggil untuk kali terakhir. Saya terus berlari dengan mengendong beg dan sampai saja Kuala Lumpur pula terus sambung penerbangan ke Kota Bharu untuk berjumpa ahli Cuepacs di sana.