Serdang - Rai pelajar berjaya - Berita Harian, (2008)
Kerjaan Selangor dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Selangor dan Pejabat Pelajaran Daerah Hulu Langat akan meraikan kejayaan pelajar di daerah Hulu Langat yang memeperoleh semua A dalam peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) tahun lalu.