Ramai Lulusan agama Jadi Calon - Bukti perjuangan syiar Islam dilaksana kerajaan meliputi semua aspek pembangunan - Berita Harian, (2008)
BARISAN kepemimpinan daripada golongan berlatar belakang pendidikan agama penting bagi mendokong hasrat kerajaan melahirkan modal insan berkualiti dalam program pembangunan negara serta memastikan 10 prinsip Islam Hadhari dapat dilaksanakan dengan berkesan.