UPM, 1MCC perkukuh kerjasama bangunkan bakat bola sepak remaja negara - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 5 Ogos: Universiti Putra Malaysia (UPM) dan 1MCC Sports Sdn Bhd (1Malaysia Connecting Communities) memperkukuhkan lagi kerjasama dalam membangunkan bola sepak, di kalangan remaja melalui usaha mencungkil dan menggilap bakat mereka ke arah melahirkan pemain berkaliber.