FBMK berkongsi ilmu dan etika media di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
SERDANG, 3 Jun – Komunikasi massa tidak dapat dipisahkan dengan teknologi dan khalayak, yang menjadi paparan berita dalam media cetak, elektronik dan media alternatif.