UPM Satiri jalin kerjasama bangunkan Makmal Turf UPM Satiri bertaraf dunia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 17 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Syarikat Satiri Sdn Bhd bagi membangunkan Makmal Turf UPM Satiri sebagai pusat showcase penyelidikan turf yang bertaraf dunia.