Misi Sukarelawan Siswa UPM We Volunter Mission UPM – Vietnam raih kejayaan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG – Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Education Malaysia Ho Chi Minh City dengan kerjasama Youth Union Ho Chi Minh dan Representative Islamic Community Vietnam buat julung kalinya berjaya melaksanakan Misi Sukarelawan Siswa UPM ke Vietnam yang berlangsung di Tay Ninh Province, Vietnam baru-baru ini.