Prof. Dato’ Dr. Mohammad Shatar mahu alumni terus tingkatkan peranan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 12 Jun (UPM) – Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dato’ Dr. Mohammad Shatar Sabran mahu alumni terus meningkatkan peranan dan memberi sumbangan serta cadangan ke arah membantu kepada peningkatan ranking penarafan universiti.