UPM tangga ke-66 universiti terbaik Asia dalam penarafan QS - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 10 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah disenaraikan dalam kedudukan 100 terbaik universiti di Asia selama tujuh tahun berturut-turut dalam penarafan QS Asia University Ranking (AUR) 2015 yang baru diumumkan semalam.