Program Farmtastic Agrobazar latih pelajar kemahiran keusahawanan pertanian - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 27 Mei – Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Farmtastic Agrobazar bagi melatih pelajar UPM untuk mahir dalam bidang keusahawanan pertanian.