UPM - Toyota Auto Body Malaysia jalin kerjasama bangunkan inovasi baharu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 4 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Toyota Auto Body (Malaysia) Sdn. Bhd (TABM) bagi membangunkan idea dan inovasi baharu.