Duta Republik Poland rasmi Pameran Poland: Contemporary Architecture and Urbanis - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 Mei — The Chief of The Mission Republik Poland di Kuala Lumpur, Monika Krzewicka merasmikan Pameran Poland: Contemporary Architecture and Urbanism di Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini.