Suami Poland, Isteri Mexico Bertutur Bahasa Melayu - Utusan Malaysia, (2008)
Dia berbangsa Poland, manakala isterinya Mexico. Menariknya, setiap hari pegangan itu menggunakan bahasa Melayu dalam pertuturan hadiah mereka, sejak mula berkenalan tiga tahun lalu hingga kini.