Pidato Piala Timbalan Perdana Menteri Mawi Dapat Sokongan - Harian Metro, Helmy Abd Rahman (2008)
Mawi antara yang mengambil bahagian dalam Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu Piala Timbalan Perdana Menteri 2008 di Panggung Eksperimen, Universiti Putra Malaysia UPM di sini semalam sekali gus mendapat sorakan pecah panggung di kalangan penonton yang hadir.