Program Green Voice 2015 pupuk amalan hijau, kitar semula di kalangan pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 2 Jun – Jabatan Pemajuan Profesional dan Pendidikan Lanjutan, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan program Green Voice 2015 sebagai inisiatif memupuk amalan hijau dan kitar semula di kalangan pelajar, baru-baru ini.