INSPEM dan NAHRIM tingkat kepakaran aplikasi statistik penyelidikan alam sekitar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERI KEMBANGAN, 26 Mei – Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah bekerjasama dengan Institut Penyelidikan Hidraulik Kebangsaan Malaysia (NAHRIM) dalam membantu meningkatkan kepakaran mengaplikasi statistik dalam menjalankan kajian berkaitan alam sekitar.