Malaysia Global Outreach tingkat hubungan alumni di Turki dan Bosnia Herzegovina - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 26 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) selaku sekretariat MyAlumni universiti Malaysia telah melaksanakan program pengantarabangsaan Malaysia Global Outreach (MGO) bagi meningkatkan hubungan alumni di Turki dan Bosnia Herzegovina baru-baru ini.