Ceramah Bukan Hiburan - Utusan Malaysia, Johardy Ibrahim (2008)
TANPA perlu menunggu pengumuman tarikh pilihan raya sekalipun ceramah ceramah politik sudah saban malam diadakan di seluruh negara baik oleh parti pemerintah mahupun pembangkang. Persoalannya apakah ceramah yang disajikan itu ceramah politik membangunkan minda atau ceramah lawakjenaka semata mata.