Serdang - Program Bakti Siswa - Berita Harian, (2008)
Pusat Kokurikulum, Universiti Putra Malaysia (UPM),akan mengadakan Program Jalinan Bakti Siswa UPM 2008 di perkampungan sekitar Klang dari 22 hingga 24 Februari.