Jakim Tempatkan Pegawai Atase Halal di Australia - Utusan Malaysia, (2008)
Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) akan menempatkan Pegawai Atase Hab Halal di Australia mulai bulan depan kata Ketua Pengarahnya Datuk Wan Mohammad Sheikh Abdul Aziz.