PUTRAJAYA - Atase hub halal di Canberra - Berita Harian, (2008)
Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) akan menempatkan atase hub halal di pejabat Pesuruhjaya Tinggi Malaysia di Canberra AustraRa mulai 1 Mac ini bagi memantau badan Islam dan loji penyembelihan di negara berkenaan.