Cadangan Enam IPTA Wujud Hospital Universiti Dikaji - Mingguan Malaysia, (2008)
Kerajaan sedang menimbang cadangan enam institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang mempunyai fakulti perubatan untuk membina hospital universiti masing-masing, kata Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Mustapa Mohamed.