RM302.7J untuk program RMT, PSS sepanjang 2008 - Seramai 699 209 murid Tahun Satu hingga Enam seluruh negara terbabit - Berita Harian, Norliza Abdullah (2008)
KEMENTERIAN Pelajaran memperuntukkan RM302.7 juta bagi melaksanakan Rancangan Makanan Tambahan (RMT) dan Program Susu Sekolah PSS sepanjang sesi persekolahan 2008.