ASAIHL laksana strategi lautan biru kukuh kerjasama universiti dunia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
ISFAHAN (IRAN), 23 Mei -- Persatuan Institusi Pengajian Tinggi Asia Tenggara (ASAIHL) melaksanakan strategi ‘lautan biru’ bagi menggalak dan mengukuhkan kerjasama antara universiti-universiti seluruh dunia, kata Presiden Lembaga Pemegang Amanah ASAIHL, Prof. Dato’ Dr Mohd Fauzi Ramlan