Projek perintis tingkat daya ingatan pelajar guna Asid Lemak Omega-3 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 18 Mei (UPM) – Masalah lemah daya ingatan atau Alzheimer, tekanan, rasa cemas dan kemurungan boleh dikurangkan atau setidak-tidaknya dikawal dengan pengambilan diet Asid Lemak Omega-3