UPM anjur seminar bincang cabaran pengamal perhubungan awam dalam media sosial - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 Mei — Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Seminar Perhubungan Awam Tahunan Ke-2 yang membincangkan cabaran yang dihadapi pengamal perhubungan awam dalam media sosial.