UPM lancar makmal sosial pertama di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 10 Mei (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan makmal sosial kolab oratif untuk pembangunan pelajar yang pertama antara institut pengajian tinggi awam di Malaysia