Upm anjur program 3rd United National Global Road Safety Week - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KAJANG, 5 Mei (UPM) – Safe Kids Malaysia, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan program 3RD United National Global Road Safety Week untuk meningkatkan tahap kesedaran pentingnya keselamatan kanak-kanak