Kelab Al- Biruni UPM anjur Program Integrasi Silang Budaya di Turki - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
TURKI - Kelab Al- Biruni Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan telah mengadakan program Integrasi Silang Budaya dan Kajian Kes Bahasa Inggeris di lima buah universiti terkemuka Turki baru-baru ini.