UPM terbaik hasilkan kebolehpasaran siswazah 82.2 peratus - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 14 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul antara universiti terbaik negara yang berjaya melahirkan siswazah dengan nilai-nilai kebolehpasaran apabila 82.2 peratus lulusannya mendapat pekerjaan atau berjay melanjutkan pengajian ke peringkat lebih tinggi.