IPSAS UPM kaji indeks kesejahteraan masyarakat Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
BANGI, 12 Mei (UPM) – Penduduk bandar menghadapi kehidupan yang lebih tertekan berbanding mereka yang tinggal di luar bandar apabila indeks kesejahteraan hidup penghuni di kawasan itu mencatatkan 3.6 mata berbanding luar bandar 3.87 mata