Pengecualian yuran permohonan sempena UPM Postgraduate Open Day & Exhibition - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG – Universiti Putra Malaysia (UPM) menawarkan pengecualian yuran permohonan kepada pengunjung yang mendaftar untuk melanjutkan pengajian program siswazah sepanjang dua hari program UPM Postgraduate Open Day & Exhibition pada 9 -10 Mei, 2015 di kampus itu.