Money Boy serius, mesti ditangani segera: Prof. Dato’ Dr. Mohammad Shatar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG , 8 Mei (UPM0 – Masalah sosial yang baharu – Money Boy – kian menular dan semakin serius di kalangan Generasi Y, yang memerlukan setiap anggota masyarakat terutama ibu bapa mengamalkan sikap mengambil tahu aktiviti remaja.