Peralatan Bermutu Rendah Tak Upaya Tangani Jenayah - Berita Harian, (2008)
TEKNOLOGI CCTV yang semakin canggih dengan kos berpatutan mem bolehkan sesiapa saja mampu melengkapkan kediaman atau premis mereka dengan sistem pemantauan keselamatan 24 jam.