Sel Stem Pulihkan Rawan Rosak - Berita Harian, Hafizah Iszahanid (2008)
Pernahkah anda terfikir masalah kemerosotan rawan di sendi lutut yang anda alami boleh pulih dengan teknik menumbuhkan semula rawan yang rosak atau disembuhkan tanpa perlu menjalani pembedahan berulang kali.