UM Terus Anjur Pertandingan Debat Integriti IPT - Berita Harian, Khairina Yasin (2008)
BERMATLAMAT meningkatkan kefahaman pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) mengenai usaha pengukuhan integriti negara Institut Integriti Malaysia (IIM) buat kali keempat menganjurkan penganjuran Pertandingan Debat Integriti Antara IPT tahun ini.