Minyak DAG Untuk Kesihatan - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Seorang penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membuat penenmuan baru dengan menghasilkan minyak yang sesuai untuk menjaga kesihatan badan tanpa risiko kegemukan.