Petani Perlukan Teknologi Yang Sesuai - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
ANTARA kelemahan yang dikenal pasti dalam memastikan kejayaan projek pertanian di negara ini ialah masalah penerimaan teknologi yang masih rendah di kalangan pengusaha pertanian.