Bengkel Cendawan Intensif Bermula Esok - Utusan Malaysia, (2008)
SERAMAI 50 peserta Bengkel Lanjutan Usahawan Cendawan Mega UPM dan Agrobank akan memulakan program mereka bermula esok hingga Isnin ini.