UPM Anjur Pameran Rekaan Penyelidikan Inovasi - Utusan Malaysia (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Pameran Rekaan Penyelidikan dan Inovasi (PRPI 08) ke enam pada 29, 30 dan 31 Julai ini bagi menggalakkan pertumbuhan aspek Penyelidikan dan Pembangunannya R&D.