Eco-Camp Bayer Mencari Duta Alam Sekitar - Utusan Malaysia, Hamimah Hamid (2008)
Setiap tahun pada tanggal 5 Jun, masyarakat dunia akan menyambut Hari Alam Sekitar dengan pelbagai program yang memfokuskan terhadap usaha mempertingkatkan kesedaran menjaga alam sekitar.