Biosensor Pastikan Makanan Selamat - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
PENANAMAN sayur-sayuran antara Subsektor pertanian makanan yang wajar diberi penekanan kerana pasarannya sentiasa ada.