UPM Anjur Kolokium Penyelidikan Padi - Utusan Malaysia, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Kolokium Penyelidikan Padi 19 Jun ini sebagai menyediakan platform bagi penyelidikan pengeluaran beras negara.